Enkele inlichtingen

INTRODUCTIE

De “Boetiek” biedt een diversiteit aan van zowel aparte collectiestukken, als verzamelingen uit verschillende landen en periodes. Op die manier wordt het meteen duidelijk voor bezoekers dat de Boetiek niet beperkt is tot verzamelaars van de Belgische filatelie.
Met de optie “Zoeken” geraakt men onmiddellijk wegwijs in het gehele aanbod.

ZOEKEN

Om een specifieke specialiteit te selecteren, zijn er twee zoekopties. Enerzijds door de keuze uit een vooropgestelde classificatie van onderwerpen en anderzijds door het gebruik van sleutelwoorden. De huidige classificatie wordt weldra meer gedetailleerd en aangevuld.
Verder kan ook via een referentienummer van een reeds gevonden artikel, een keuze gemaakt worden.

ARTIKEL BESTAND

Bij het aanklikken van het gekozen artikel wordt het beeld spontaan vergroot, en vindt men onderaan de beschrijving en de prijs van het lot. Voor meer informatie kunt u de knop “Vraag Info” gebruiken, waarop wij u zo snel mogelijk zullen antwoorden.

AANKOOP

Wenst u een artikel aan te kopen, klik dan vanuit de artikelfiche op de knop “mand”. Hierdoor komt het artikel voorlopig in “Mijn Keuze”, en de grijze memoblok links van het scherm duidt aan dat u één of meerdere artikels hebt gekozen, alsook de totale aankoopwaarde.
Zo kunt u verder surfen, en nieuwe gewenste loten bijvoegen in “Mijn Keuze”door telkens op de knop “Mand” te klikken. De memoblok zal u een overzicht geven van uw aankopen.
In “Mijn Keuze” is het steeds mogelijk om een eerder gekozen artikel te verwijderen door te klikken op [-] in de kolom ”Verwijderen” of op [Allen] naast het aangegeven totaal, waardoor u uw gehele aankoop opstart annuleert.
Hebt u in het scherm “Mijn Keuze via de “Mand” al uw gewenste aankopen geplaatst, open dan de bestelbon, die de lijst van uw keuzes bevat.

BESTELBON

Met de bestelbon kunt u uw aankopen en gewenste leveringsoptie bevestigen. U hebt dan nog steeds de mogelijkheid om één of meerdere gekozen artikels toch nog te verwijderen.
De vragenlijst is eenvoudig in te vullen, kijk wel goed na of uw gegevens en emailadres juist zijn ingevuld. Om geldig te zijn moeten ook alle vakjes betreffende de verkoopsvoorwaarden worden aangevinkt.
Per email wordt u onmiddellijk de “Bevestiging van Bestelling” toegestuurd, die uw aankoop definitief vastlegt, zoals voorzien door de wetgeving aangaande postorder verkoop.
Na het opsturen van de bestelbon blijven uw aangekochte artikels nog op de site, maar met aanduiding “Gereserveerd” naast de prijs.
Bij ontvangst van uw betaling, wordt “Gereserveerd” vervangen door “Verkocht”. Wij laten het artikel dan nog een zevental dagen op de site, alvorens het automatisch zal verdwijnen.

VERZENDINGSKOSTEN

In een ondermenu van de Boetiek kunt u de post- en andere kosten nakijken door “Verzendingskosten” aan te klikken. Inpak- en postkosten zijn er reeds berekend. In geval van meerdere gelijktijdige aankopen, zullen deze uiteraard als één geheel behandeld worden. De inpakkosten zijn minimaal en aan kostprijs aangerekend.
De koper draagt de volle verantwoordelijkheid van de verzending. Mira Soeteman (Mira Bourgoing) kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eender welk leveringsprobleem van de post.

BETALING

Betalingen worden uitsluitend gedaan door overschrijvingen via Belgische banken, of Swift IBAN + BIC overschrijving voor niet in België residerende klanten.
De verzendingen met post verrekening bij ontvangst, alsook Paypal betalingen zijn geweigerd.