Beste Vrienden Filatelisten,

Ik ben verheugd om u de Openbare Veiling voor te stellen !

De Openbare Zaalveiling zal op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 plaats vinden. Vanaf heden kunt u alle loten bezichtigen en ontdekken.

Aankoopopdrachten

Indien u denkt dat u niet aan uw computer zult zitten op het ogenblik van de afsluiting van de verkoop, is het mogelijk aankoopopdrachten te geven door op de knop "Nieuwe aankoopopdracht" van elk lot te klikken. Deze aankoopopdracht zal vervolgens naast "Uw maximumbod" verschijnen.

De aankoopopdrachten wordt aanvaard tot op het ogenblik van de definitieve toewijzing. U kunt dus altijd een nieuw bod doen, op voorwaarde dat het hoger is dan uw vorige bod. U kunt bovendien altijd uw bod verhogen met de rode "+"-knop op het scherm van de betrokken veiling.

Schriftelijke aankoopopdrachten

Het is nog altijd mogelijk ons uw aankoopopdrachten schriftelijk of per mail mb@mirasoeteman.be of per post te sturen. Er zal altijd chronologische voorrang gegeven worden.

De kooplimiet

Elke koper heeft een kooplimiet. Die wordt over het algemeen vastgesteld op 2500 euro. De klanten die wij goed kennen, zullen automatisch een hogere limiet krijgen. Gelieve in het geval van een bijzonder verzoek contact met ons op te nemen.

Bij de berekening van deze verkooplimiet wordt rekening gehouden met uw aankoopopdrachten en/of uw biedingen. Het juiste bedrag is zichtbaar onder "Resterend bedrag". Als u uw kooplimiet bereikt hebt, kunt u niet langer aankoopopdrachten geven of opbieden.

Op het ogenblik van de toewijzing van de loten daarentegen, als de doorgegeven aankoopopdrachten niet tot aankoop hebben geleid, wordt uw verkooplimiet opnieuw verhoogd met het bedrag van uw overtroffen aankoopopdracht en als het lot aan een andere klant werd toegewezen. Op die manier kunt u altijd op de volgende loten bieden tot aan het totaal van uw kooplimiet.

Inschrijving/login

Iedereen die als potentiƫle koper wenst te handelen, moet zich inschrijven om toegang te krijgen tot de aankooptools. Alle informatie die u geeft, blijft vertrouwelijk en zal aan geen enkele andere vennootschap dan "Mira Soeteman" onthuld worden.